(30) 112 1158 info@venicon.hu

A szex az egyik legfontosabb az ember életében.

Erről beszélgetni egy párkapcsolatban mindig okozhat problémákat ha nem készülünk fel rá eléggé. Elég jól át kell gondolni hogy miről szeretnék beszélni a másikkal, illetve figyelmet kell fordítani arra is, hogy mikor és hol kell ezt a beszélgetést lefolytatni.

Tehát első kérdés: mikor kezdj el beszélgetni a barátnőddel vagy a barátoddal /partnereddel a szexről?

Természetesen nem a szex után!

Hát ez teljesen elronthatja a hangulatot, ha egy jó vagy egy rossz szeretkezés után kezdesz el beszélgetni a nemi életről. Főleg ne ilyenkor hozzuk elő a partnernak a gyengeségeit mint például a pénisz méretét  vagy ha nem elég erős az erekció.vagy a kis melleket a Nőknél.. Tehát erre figyelj.

Mindenesetre ha ezeket a problémákat nem beszéljétek meg az nem vezet semmi jóra. Nem szabad bezárkózni, hanem ha felvetődik egy ilyen kérdés akkor nyitottnak kell lenni rá.Természetesen minden attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok egymással. Ha a kapcsolat jó akkor a partnereddel szinte mindent meg tudok beszélni. Viszont ha a kapcsolat lekorlátozódik a szexre vagy ellentétes esetben már csak mint testvérek éltek egymás mellett, rutinszerű minden, akkor nagyon előhozakodni a szexuális élet problémáival.

Ha a partnerünk új, akkor a szeretkezés közben bekövetkező olyan dolgokat ami neked tetszik, azt is mondd meg, Illetve ami nem tetszik azt is közöld a másikkal, hogy tudjon ehhez viszonyulni. Ez nagyon fontos ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz.

merevedési zavar

Hogyan kezdd el ezt a beszélgetést a szexről?

Ehhez elsősorban Neked kell megteremteni azt a helyzetet vagy szituációt amikor érdemes erről elkezdeni a beszélgetést. Lehet, hogy a párod nem akarja beismerni a hibáit. Vagy mindketten úgy gondoljátok hogy amit csináltok az jó ahogy van. Van egy másik vonatkoztatás is: Egyikőtöknek sem tetszik amit a egymással tesztek szex közben! Ez szinte a legrosszabb szituáció.. akkor lehet el kell gondolkodnod, hogy nem egymáshoz valók vagytok. De a jó szexuális élet alapja az, hogy meg kell érteni egymást és meg kell ismerni azokat a tulajdonságokat amelyeket egymástól kívántok.

A beszélgetés időpontja:

Meglátásom szerint estefelé vacsora közben alkalmas lehet egy ilyen beszélgetésre, elmélkedésre. Ha isztok egy finom bort , lehet egy kicsit ellazít és hamarabb megnyíltok egymás felé. Ha mindketten megértitek, hogy mit akar a másik, akkor a vacsora végén ennek a beszélgetésnek volt értelme és javulhat a szexuális élet is.

kellemes vacsora

Összegezve:

Sajnos nem mindenki tudja egyértelműen elmondani a gondolatait és érzéseit úgy hogy a másik is megértse. Néha előhozzakodik valamivel, hogy mi az ami hiányzik és mi az amit szeretne. A Te felelősséged, feladatod azonban az, hogy ezeket az apró jeleket felismert és ha tudsz és akarsz akkor javíts vagy szabadulj meg azoktól.
Ha ezeket megfogadod valószínű hogy a szexuális életet is javulni fog.
Ha a beszélgetést egy jó szeretkezésel zárnátok le és szeretnéd elégedetté tenni partered, használd a venicon potencia tablettát egyszerűen használható, gyors és tartós hatást tudsz vele elérni! A partnered nagyon meg lesz elégedve veled..!