Vásárlói visszajelzések, Sikertörténetek
Sikertörténetek a vásárlói elmondásokból
 • Kedves Ügyfélszolgálat! Minden elismerésem a termékkel kapcsolatban! Semmi mellékhatása nincs és ez tényleg vágykeltõ! Próbáltam már a Viagrát is viszont ott akkor is állt a szerszám mikor nem kellett volna. Ezzel a kapszulával viszont csak akkor áll mikor inger jön felém, de akkor rendesen. A hatása számomra eltart még 3-4 nap múlva is és érezhetõen késlelteti a magömlésem. A feleségem oda és vissza van értem, nagyon szépen köszönöm ezt a terméket, helyre rázódott az életem és végre nincs görcsös bizonyítási érzésem. Üdv, Egy örök vásárlójuk!
 • Kérem, hogy a szokásos módon postai átvétellel /postán maradó/ szeretném megkapni. Eddig pontosan rendben megkaptam és elégedett vagyok a termékkel. S nem csak én. A szexuális életünk valami elementárisan megváltozott. Tegyem hozzá 60 évesek vagyunk.
 • Üdv! Aki még nem probálta a terméket és problémája van, vagy ha nincs is, de többet akar magából kihozni BÁTRAN ajánlom! Amit leirnak róla szó szerint IGAZ! Az utasitást követve 30perc és ott a hatás! Én nagyon meg vagyok elégedve vissza tért az önbizalmam, teljesen kicseréltek, nem ismerek magamra éa a párom sem, ami nem elhanyagolható! Nincs mellékhatás csak merevhatás. Üdv, LS.
 • Már negyedszer rendelem, Önöktõl ezt a terméket és fantasztikus a hatása!!! Köszönöm! Elõször azt hittem, mint a többi reklámozott terméknél,hogy nagy kamú az egész,de nagyon kellemesen csalódtam!!!! (Petes J,)
 • Mióta kipróbáltam az venicon-t megváltozott az életem! Visszanyerten az önbizalmamat és a kapcsolatom is megjavult:) köszi! (András, Pápa)
 • Már többször rendeltem, használtam...nekem bevált! Nem nagyon hittem benne, de valóban 4-5 napig tart a hatása...Nagyon jo termék! (József, Debrecen)
 • Engedje hogy megköszönjem a küldeményt és kifejezzem elismerésemet. Igaz nem arra próbáltam ki a kapszulát amire küldte, de nálam nagyon jó hatást váltott ki egyéb téren. Az elsõ kapszula bevétele óta nem kellett gyógyszereznem magam és ráadásul sokkal fittebnek érzem magam. Köszönöm a segítõkészségét és továbbiakban rendelni fogok és az ismerõseim körében elmondom a tapasztalataimat. (Imre,)
 • 66 éves vagyok. Párommal jobban érezzük magunkat,egyszerûen jó. Köszönöm. (66 éves férfi)
 • Szeretném megköszönni a diszkrét postai utánvétet és kifejezni hálámat, amiért az venicon kapszula ,amit küldtek visszaadta az önbizalmamat, és fiatalkori "keménységemet". Fantasztikus és semmi mellékhatása nem volt. A szeretkezések száma és minõsége a huszaséveimet hozta vissza. 45 évesen elbûvöltem vele 30 éves kedvesemet. Köszönöm önöknek, és tudom, hogy ismét rendelni fogok a cégüktõl. (45 éves férfi, Debrecen)
 • Köszönetemet szeretném kifejezni, régen találkoztam ilyen céggel, aki gyorsan, megbízhatóan szállít és teljesen korrekt! Sok sikert kívánok Önöknek és köszönöm a terméket! (Sz Béla, Debrecen)
 • Mint egy 28 éves fiatalembernek, nem voltak szexuális problémáim, ezért azt gondoltam, hogy az venicon nem nekem való, de a barátnõm véleménye is megerõsíti, hogy a venicon használatával a szexuális életünk új dimenziókat nyitott..:) (Horvát T, Budapest)
 • Használtam már sok hasonló terméket de azok nem jöttek be... Mióta az venicon kapszulát szedem azóta folyamatosan tudok teljesíteni és a közérzetem is sokkal jobb lett és az önbizalmam is helyrejött. Szóval jobban érzem magam. Köszi. (L Imre, Szeged)
 • Gondjaim voltak a szexuális életemmel és gondoltam megpróbálom az venicon kapszulát. Rendeltem és bizton állíthatom megnött a szexuális teljesítõképességem. Már nem kell azon gondolkodnom akarom-e.:) (Laci, Budapest)
 • Minden tekintetben meg vagyok elégedve a termékkel, mert eredményes a többi kipróbálttal szemben. Valóban úgy volt ahogy olvastam semmi apróbetü..:) Ismerõseim közül hárman is rendeltek mikor meséltem nekik az élményeimröl... (B. R., Szentes)
 • Az venicon csuda érdekes , és JÓ ! 2 hónapja használom. Jelentõsen javult a közérzetem és az "állóképességem"..:)) Köszi! (Miklós, Szigetszentmiklós)
 • Egy barátom ajánlotta az venicon kapszulát nekem. Õ már kipróbálta és bizton állította, hogy ez tényleg olyan hatékony mint amilyennek leírják. Én is kipróbáltam és el is csodálkoztam mire is vagyok képes. Nagyon jó. (V László, Szeged)
 • Én a férjemnek vettem egy 12db os kiszerelést mivel gondjaink voltak. Elõször idegenkedett töle de aztán rájött hogy mûködik, utána már rendszeresen szedte. Azóta rendbejött a házasságunk hála az venicon kapszulának... (Ildikó,)
 • Nagyon elégedett vagyok, nem ez volt az elsõ vásárlásom és színûleg továbbra is innen fogok rendelni! Egyszerû, gyors és hatásos! (Ádám,)
 • Az venicon kapszula ugyan nem csodaszer, de hatása a férfi emberre egyenlõ a csodával. A használati utasításnak megfelelõen étkezés után 15 perccel bevettem egy kapszulát. Alig egy óra elteltével már nem bírtam magammal! A készítmény hatására erekcióm tartós és erõteljes volt, bátran mondhatom, hogy ilyet még soha ezelõtt nem éreztem! A legmegdöbbentõbb számomra az aktus idõtartama volt. A megszokott 7-8 perc annyira elhúzódott, hogy háromnegyed óra (!!!) folyamatos szerelmeskedés után már kényszerbõl, rásegítve fejeztem be mert már nem bírtuk szusszal! :)) Végre úgy éreztem, hogy tudok valamit nyújtani a páromnak! Köszönöm az venicon kapszulának ezt az élményt! Mindenkinek bátran merem ajánlani, próbáljátok ki! (Máté,)
 • Nagyon jo ez a termék!Örülök, hogy rátok találtam!Azóta minden sokkal jobb lett..:)A barátnõm nem kicsit szeret jobban..:-) (Ákos, Budapest)
 • Szinte hihetetlen! Néhány óra alatt meglepõ változásokat fedeztem fel 48 éves férjemnél az venicon bevétele után. Régebben alig nyúlt hozzám, most meg alig lehet vele bírni...:)nem bánom az biztos.). Nagyon jo hogy ujra a régi..? (T.C.,)
 • Mivel nem ez volt az elsõ internete vásárlásom és van összehasonlítási alapom, nagyon meg vagyok alégedve az venicon kapszulával.. Az élettársam is így gondolja..) (István, Budapest)
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a tabletta szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az Venicon® tabletta étrend-kiegészítõ és nem gyógyszer!