Gy.I.K. avagy Gyakran Ismételt Kérdések
Gyakran Ismételt Kérdések Mi az az Venicon®?
A Venicon® egy természetes gyógynövényi összetevőkből álló, férfi potencianövelő készítmény.

Kik használják a Venicon® kapszulát?
Minden férfi tizennyolc év felett növelheti a szexuális aktivitását a Venicon® kapszula használatával. A Venicon® kapszula nem csak azoknak a férfiaknak készült, akik potencia problémákban szenvednek, hanem minden férfi számára, akik meggyőző hatással akarnak lenni a partnerükre. A világon több mint százötvenmillió férfi ismerte be, hogy serkentő szerekre lehet szüksége a szeretkezéshez.
- 25-30% a férfiaknak, húsz és negyven év között
- 30-50% a férfiaknak, negyven és ötven év között
- 60-70% a férfiaknak, ötven és hetven év között

Legyünk akár fiatalok vagy öregek, mind eltökéltek vagyunk egy intenzívebb szexuális élet iránt. A szexuális problémák fontos témái társadalmunknak, gyakran két férfi közül egy érintve van ebben. Ezek a problémák gyakran a megromlott partnerkapcsolatra vezethetőek vissza. A potencia problémákkal küzdő férfiak jelentős részénél hatásos segítséget nyújt a Venicon® kapszula.

Hogyan működik a Venicon®?
A Venicon® stimulálja mind a fizikai, mind a pszichológiai pályákat a testen, hogy szexuális élményed kielégítőbb és érzékibb legyen. Nagy gondossággal megalkotott formulánk biztonságos és természetes alternatívát nyújthatnak a receptre kapható készítményekkel szemben.

Hogyan kell szedni a Venicon®-t?
A Venicon®-t szájon át kell bevenni az utasítás szerint. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyél be 1 kapszulát 30-45 perccel a tervezett szexuális együttlét előtt. A maximális eredményhez korlátozott mértékben fogyasszon csak alkoholt, mivel az alkohol akadályozza a maximális hatékonyságot. Kúraszerű alkalmazás esetén 3-4 naponta 1 kapszula bevétele javasolt.

Honnan tudhatom, hogy a Venicon® megfelelő-e a számomra?
Ha nehézségeid vannak a megfelelő mértékű erekció kialakulását illetően, akkor a Venicon® az, amire szükséged lehet. A Venicon® segíthet Neked egy keményebb és teljesebb erekció elérésében.

Mit tegyek, ha gyógyszereket szedek?
Mindig kérd ki a háziorvosod tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szedsz, mielőtt bármilyen készítményt vennél be! Így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb tanácsot fogod kapni, melyre kifejezetten szükséged lehet. Ne feledd, mindannyian mások vagyunk!

Mik a feromonok?
A feromonok olyan kémiai vegyületek, amik előidézik a vonzódást két ember között.

Hogyan észleljük a feromonokat?
Az orrban található szervünk a VNO észleli és továbbítja az agy felé, ami szexuális választ küld.

Miért nem hallottam eddig erről az új érdekes szervről és a feromonokról?
Mert ez egy új felfedezés.

Rendelkezünk természetes feromonokkal?
Igen, mivel kémiai úton is komunikálunk egymással.

Ha vannak természetes feromonjaink akkor miért van szükségünk a Federico Mahora feromonos parfümre?
A kultúrális szokások miatt. Mi az első dolgunk minden reggel? Fürdünk, zuhanyozunk valamint különböző illatosító szereket használunk, majd bőrünk 90%-át elfedjük ruhákkal. Ezzel megakadályozzuk, a feromonjaink levegőbe jutását. A másik fontos ok, amiért szükséges lehet a Federico Mahora feromonos parfüm használata, azt egy tanulmány mutatta ki, mégpedig hogy idővel csökken a szervezet feromon termelése.

Mennyi ideig tart a Federico Mahora feromonos parfümök hatása?
Körülbelül 8-10 órán keresztül hatásos.

Hogyan veszem észre, hogy működnek az Federico Mahora feromon termékek?
Megnő a szemkontaktusok száma, nő a vonzerőnk, az önbizalmunk.

Mikor ajánlott a feromonok használata?
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ismerkedés és a kapcsolatok elején, a párválasztáskor van jelentős szerepük a feromonoknak. Ezt követően más tényezők is szerepet játszanak a kapcsolatainkban, így a feromonok szerepe csökken, de nem szűnik meg.

Hogyan kell tárolni a Federico Mahora parfümöt?
Száraz, hűvős, napfénytől védett helyen tárolandó. Magas alkoholtartalma miatt, közvetlen napfénynek kiteni TILOS!

Meddig tarthatók el a termékek?
3 évig

Ezeket a megállapításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Minisztérium nem ellenőrizte, és az egyes embereknél tapasztalt eredmények eltérőek lehetnek. A Venicon® az egészséges életmód része kell, hogy legyen, és nem célja valamely betegség diagnosztizálása, kezelése vagy megelőzése.

Megrendelési információk
A megrendelésedet követő munkanapon kezdjük feldolgozni és a postától függően 2-3 nap között várható a termék megérkezése. A kiszállítás postai úton történik. Garantáljuk, hogy a Venicon® kapszulát teljesen diszkrét csomagolásban és címzéssel juttatjuk el, melyről nem derülhet ki, hogy mit tartalmaz a csomag. A megrendeléskor felvett adataid bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.

Milyen plusz költségek vannak az oldalon feltüntetett árakon kívül?
Az árak tartalmazzák az áfát, valamint a csomagolási és a postaköltséget. Tehát a feltüntetett árakon kívül más rejtett költségek nem merülnek fel.

Mennyi idő alatt szállítják ki a megrendelt terméket?
Megrendelése a megrendelést követő 1-2 napon belül postára kerül.

Hogyan fizetem ki a megrendelt termékeket?
A temékek ára a postásnak fizetendő készpénzben, vagy postán maradandó esetében a postának.
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a tabletta szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az Venicon® tabletta étrend-kiegészítő és nem gyógyszer!