Aktuális akciók

3 doboz Venicon® Árkedvezmény
Rendelj 3 doboz Venicon® tablettát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 dobozt. Az Venicon® férfierõ tabletta egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az tabletta hatására.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db tabletta)
Ár: 12.990 ft (ingyen szállítás)

4 doboz Venicon® + 1 doboz ajándékba
Rendelj 4 doboz Venicon® tablettát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 dobozt. Az Venicon® férfierõ tabletta egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az tabletta hatására.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db tabletta)
Ár: 16.990 ft (ingyen szállítás)

4 doboz Venicon® +1db PAU YUEN TONG-késleltetõ ajándékba!
Késlelteti a korai magömlést 1-5 órával, ezzel partnerünknek sorozatos orgazmusokat biztosítva. Több órás szexuális teljesítmény magömlés nélkül!

Rendelj 4 doboz Venicon® tablettát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1db Suifan's Kwang késleltetõ ajándékba.

Az akció csak -ig tart. Ne maradj le róla! (egy dobozban 4db tabletta)
Ár: 15.990 ft (ingyen szállítás)

5 doboz Venicon + 1 Fm Hugo Boss parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz Venicon® tablettát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Hugo Boss parfümöt. Az Venicon® férfierõ tabletta egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az tabletta hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db tabletta + 50ml parfüm)
Ár: 19.990 ft (ingyen szállítás)

5 doboz Venicon + 1 Fm Giorgio Armani parfüm Feromonnal
Rendelj 5 doboz Venicon® kapszulát kedvezményesen és mi teszünk neked még hozzá plusz 1 doboz Giorgio Armani parfümöt. Az Venicon® férfierõ kapszula egy szenzációs világújdonság. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdõ férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

Az akció csak -ig tart. (egy dobozban 4db kapszula + 50ml parfüm)
Ár: 19.990 ft (ingyen szállítás)
Szívbetegség és magas vérnyomás esetén a tabletta szedése nem ajánlott!
A termék nem diagnosztizál, kezel vagy gyógyít bármilyen betegséget!
Az Venicon® tabletta étrend-kiegészítõ és nem gyógyszer!